Flexy Base Rose 15ml

Kaučiukinė bazė
Spalva: Rose

Tūris: 15ml

11,00 €
Su mokesčiais
FC-04
Yoga Soak-Off gel
View all products of Yoga Soak-Off gel

Flexy Base - universali kaučiukinė bazė, tinkama natūralių nagų procedūroms. Flexy bazė pasižymi elastingumu ir patvarumu. Šios savybės sutvirtiną nago plokštelę ir išlieka iki keturių savaičių. Bazės tiršta konsistencija neišsilieja į nagų odeles, tai leidžia nesudėtingai atlikti gelinį lakavimą ne tik grožio salone, bet ir namuose.
Galimybė rinktis iš šešių švelnių atspalvių, kuriems užteks tik viršutinio Top sluoksnio, kad atrodytų nuostabiai. Skaidri Clear bazė tinkama kaip pirmas bazinis sluoksnis Smat Gel skystiems polygeliams bei kitiems įprastiems polygeliams.

REKOMENDUOJAME NUVALYTI LIPNŲ SLUOKSNĮ NUO BAZĖS PRIEŠ TEPANT SPALVĄ.

Dėl savo tirštos konsistencijos bazė gali būti naudojama keliais būdais:

1) Kaip įprasta gelinio lako bazė.
Flexy Base reikia gerai įtrinti plonu sluoksniu į nago paviršių ir tada nagą pertepti dar kartą vienu arba dviem plonais sluoksniais "užfiksuojant" nago galiuką.
2) Natūralių nagų pastiprinimui.
Flexy Base reikia gerai įtrinti plonu sluoksniu į nago paviršių. Norint pastiprinti nago plokštelę bazę tepkite 2 storesniais sluoksniais "užfiksuojant" nago galiuką. Nelygumus galite formuoti dilde(180/240) taip sukuriant gražią nago plokštelės formą.

Svarbu: Kartu su baze naudokite Cleaner 3in1 skystį nago nuriebinimui ir nešvarumų nuvalymui bei tepkite nerūgštinį Superbond skysti ant nago galiuko(geriasniam sukibimui).

Specifinės nuorodos

No customer reviews for the moment.

Write your review

Krepšelis

Grįžti į parduotuvę

Krepšelis tuščias.

 

Populiariausios paieškos:

Mano paskyra

Neturite paskyros?
Sukurti paskyrą
4