• −30%

Aquarelle Nr.6

Specialus gelis dizainų liejimui.
Tūris: 5ml

5,00 €
3,50 €
Nuolaida -30%
Su mokesčiais

Senses Nails Aquarelle – tai išskirtinė naujiena nagų industrijoje! Ji sukurta specialiai  darbui pagal “šlapios” akvarelės technika, kuri leis lengvai kurti įspūdingus nagų dizainus tiek dekoravimo įgūdžių neturinčioms meistrėms tiek patyrusioms profesionalėms. Dėl išskirtinių Senses Nails Aquarelle gelių savybių, žavus piešinys ant nago susiformuoja savaime - liejant naujos kolekcijos Charme Gel gelinio lako spalvas ant akvarelės paviršiaus. Ryškūs atspalviai nesusimaišo tarpusavyje, tad kompozicija išlaiko estetišką vaizdą. Puikios pigmentacijos ir malonios konsistencijos  akvarelės geliai yra geriausias pasirinkimas norint papuošti nagus ryškiais ir labai įdomiais akvareliniais piešiniais.

Senses Nails Aquarelle Soak Off yra gelinio lako pagrindu, todėl tinkama ir natūraliems nagams. Tai specialios formulės pagrindas, kurį kaip spalvą galite tepti ant nago arba ant panašios spalvos.

Naudojimas: Į nedžiovintą užteptos akvarelės paviršių reikia įlieti norimus dizainus su pasirinktomis naujos kolekcijos Charme Gel Soak Off spalvomis(senosios Charme Gel kolekcijos lakai netinka). Sukūrus norimą dizainą jį išdžiovinkite lempoje ir užtepkite TOP sluoksnį. Liejant gelinius Charme Gel lakus į akvarelės paviršių galimybių ir unikalių kombinacijų skaičius nesuskaičiuojamas! 

Prašome atkreipti dėmesį į tai, kad spalvos priklauso nuo kompiuterio monitoriaus nustatymų, tad originali dažų spalva gali skirtis nuo čia vaizduojamų.

Specifinės nuorodos

No customer reviews for the moment.

Write your review

Krepšelis

Grįžti į parduotuvę

Krepšelis tuščias.

 

Populiariausios paieškos:

Mano paskyra

Neturite paskyros?
Sukurti paskyrą
4